XLS Medical – wat denk jij?

Er zijn veel momenten in ons leven wanneer wij naar producten kijken die ons helpen afvallen. Gedurende deze tijd zullen wij ongetwijfeld het merk XL-S Medical gezien hebben. XL-S Medical is een merk wat specialiseert in gewichtsverlies en het gewicht er ook echt af houden. Al hun producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn wetenschappelijk bewezen om te werken.

xls-medical-website
XLS-Medical

Hun producten zijn gemaakt voor mensen met een BMI van minimaal 18,5 die niet aan het borstvoeden zijn of zwanger zijn. Het bedrijft stelt dat XL-S Medical gebruiken in combinatie met gezond eten en meer beweging zou kunnen leiden tot sneller afvallen. Hun producten komen in allerlei soorten en maten zoals tabletten of poeder wat ervoor zorgt dat u het product thuis en onderweg kunt gebruiken.

XLS Medical heeft een aantal verschillende producten, elk met zijn eigen functie zoals minder calorie inname of het gevoel geven dat u vol zit. De XL-S Medical web shop is de officiële web shop van het merk wat een kwaliteitsmerk is van Omega Pharma Nederland B.V. wat sinds 1987 bestaat. Zij zijn een multinationaal bedrijf die actief zijn in ongeveer 35 landen.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.6]

XLS Medical - ervaringen:

 1. Hallo iedereen. Mijn vraag aan jullie is of XL-S Medical werkelijk geholpen heeft om sneller af te vallen en of het het geld waard is of dat hetzelfde resultaat makkelijk behaald kan worden zonder deze producten? Wat maakt XL-S Medical zoveel beter dan alle andere producten op de markt?

 2. Zeker wel het geld waard! XL-S Medical gebruikt natuurlijke ingrediënten in hun producten wat ik zelf heel fijn vind. Dan heb ik minder het gevoel alsof ik alleen maar chemische troep in mijn lichaam stop. Ik denk niet dat ik het zonder XL-S Medical in deze korte tijd had kunnen doen. Veel succes met het afvallen!

 3. Kan ik XL-S Medical online kopen? Zoja, moet ik hiervoor verzendkosten betalen?

 4. Hoi, misschien is het een idee om eerst even de website te lezen. In de FAQ staat heel duidelijk dat de verzendkosten €3.95 zijn voor bestellingen onder de €20. Alles daarboven is gratis verzending. Alle andere vragen gerelateerd aan betaling en verzending staan ook in deze FAQ.

 5. Hallootjes, Ik heb zelf XL-S Medical gebruikt en vond het een geweldig product. Nu heb ik het voorgesteld aan mijn schoonmoeder in Engeland maar zij kan het niet kopen. Waarom?

 6. Blij dat het voor jou ook werkte, ik heb het zelf ook gebruikt en vond het inderdaad een zalig product. Ik heb het eigenlijk niet meer nodig maar gebruik het om de zoveel maanden nog steeds gewoon om mijn metabolisme even een ‘boost’ te geven. Je schoonmoeder kan het waarschijnlijk niet kopen omdat het alleen in Nederland verkrijgbaar is zover ik weet. Misschien kan je een aantal producten meenemen tijdens je volgende bezoekje 😉

 7. Ik wil graag eens een xtje XL-S Medical proberen. Wat zou de beste optie zijn voor mij? Ik wil afvallen en het gewicht er ook echt af houden. ~Roosmarijn

 8. De beste optie ligt helemaal aan jezelf. Ze hebben verschillende producten voor verschillende doeleinden. Ik raad je aan om eens naar je eet patroon te kijken en dan naar de producten om te kijken wat het beste op jou afsluit.

 9. Wat een slecht merk zeg. Laatst hun product gekocht om het aantal vet te verminderen in mijn eten… geen snars veranderd aan mijn gewicht en heb het toch zeker wel een maand geprobeerd. Zou dit product dus niet aanraden aan mijn vrienden of familie.

 10. Wat jammer dat het niet voor jou gewerkt heeft! Ik kan wel merken dat je dit heel vervelend vind. Misschien was je eetpatroon gewoon te ongezond? Zou natuurlijk kunnen dat je de gezond at maar de verkeerde soort voedingswaarde binnen gekregen hebt. Ik hou mezelf altijd aan 80% gezond en 20% ongezond, zo kan ik toch nog lekker snoepen terwijl ik aan de andere hand ook gezond blijf. Wordt trouwens ook aangeraden door professionele mensen!

 11. Geweldig spul! Ben er helemaal weg van! Ik was zelf al vrij gezond en had al 10 kilo verloren maar ik liep een beetje vast. Ik kreeg er maar niks meer vanaf en begon weer mijn oude gewoontes te volgen. Een vriendin heeft mij verteld over XL-S Medical en ik dacht waarom niet. Ik heb immers niks te verliezen. Na het te proberen zag ik na een lange tijd stilgestaan te hebben eindelijk weer gewicht van de weegschaal af gaan! Mijn geluk kan niet op!

 12. Is dit product een beetje betrouwbaar? Heb er nog nooit van gehoord…

 13. Absoluut. Het ligt ook gewoon in de winkels enzo en wordt ook wel eens aangeraden door diëtisten, dus zou wel betrouwbaar moeten zijn lijkt mij..

 14. Waar kan ik dit halen?! heb in alle supermarkten gekeken maar ligt nergens in de schappen.

  1. Ik heb van de Max strength 6 tabletten gebruikt in 2 dagen zoal voorgeschreven. Ik kreeg vreselijke krampen en diarree. Ik moest ermee stoppen.
   Bye bye money…

 15. Hallo, dit kan je ook niet bij de supermarkt halen :p Ik raad je aan om eens bij winkels zoals de Kruidvat of de Etos te kijken, die hebben dit soort dingen meestal wel. Anders kan je het altijd nog aan ze vragen waar ze het wel zouden verkopen.

 16. Hoeveel ben jij tot nu toe al afgevallen? Ik begin mijn motivatie een beetje kwijt te raken om op het goeie pad te blijven en denk dat dit mij zou kunnen motiveren.

 17. Balen dat je de motivatie kwijt raakt. Komt het omdat je geen resultaat ziet? Ik gebruik het zelf nu al ongeveer 2 maanden en ben tot nu toe 5 kilo kwijt geraakt. Nu gaat het mij persoonlijk ook niet om de kilos maar gewoon dat ik mij wat fitter voel, en dat doe ik zeker! Zeer tevreden dus. Probeer eens foto’s van jezelf te vergelijken, je zult zeker verschil zien vergeleken met vroeger en als je eenmaal verschil ziet dan zal het een verslaving worden!

 18. Ik ben zeer benieuwd of dit werkt bij mij aangezien ik het chronische vermoeidheid syndroom heb en al veel soorten pillen op heb en diëtisten gehad en noem maar op, ik blijf zoeken en proberen! Ik eet al gezond en drink alleen water en thee en ik sport 2 keer in de week. Hoop dat ik een keer ergens geluk mee mag hebben!

 19. ik ben ben nu al bijna 4 weken met Xls medical bezig , ik sport en dieet, maar helaas nog niks afgevallen 🙁

  Ga nog ff door, maar ik denk dat deze pillen van Xls medical gewoon niet werken , en het is erg duur 🙁

 20. beste is gewoon door gezond eten veel bewegen en door nieuwe technologie je vet laten bevriezen.wel duur maar dan ben je ook meteen van af.in plaats dat je telkens die rommel in je liegaam stopt en duur is en toch resultaat.naar mening is dit het beste.

 21. Ik heb de thee van Xls maar ben dan wel afgevallen maar kan het blijkbaar niet verdragen , heb kramp overal en diarree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *