Gearbest – is het een betrouwbare shopping website? Uw ervaringen

Gearbest is een online trading platform waarmee u transacties kunt maken met betrekking tot aankopen in de detailhandel.

De verkochte diensten zijn voornamelijk diverse soorten elektronische gadgets, maar kleding, speelgoed en huis en tuin accessoires vindt u ook op de website.

Het platform staat ook bekend om zijn gratis wereldwijde levering van alle gekochte goederen.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 2]

Gearbest - ervaringen:

 1. Wat zijn uw meningen over deze winkel? Blijkt het echt goedkoper te zijn dan het aanschaffen in de plaatselijke winkels? Ik vraag het me af, want een paar mensen raden mij deze site aan maar ik ben nog steeds niet overtuigd. Kan iemand die enige tijd op deze site heeft gewinkeld een beoordeling geven? Is het een goede site?

  1. Geen problemen met Gearbest, snelle klachtafhandeling indien nodig binnen 24 uur. Laptop besteld, binnen 14 dagen geleverd en werkt perfect! zeer tevreden en de volgende keer bestel ik zo weer.

 2. Naar mijn mening, is de site goed omdat ze gratis verzenden. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de buitenlandse prijzen, omdat hun prijzen zeker lager zijn dan mijn lokale winkels, al zijn er uitzonderingen, maar dit zijn dan de normale kortingsacties. Ik denk dat het enige nadeel van deze website is, dat je een lange tijd moet wachten op je verzending. Je moet begrijpen dat het om een internationale zending gaat, dus je moet geduld hebben. Als je iets snel nodig hebt moet je misschien dichter bij huis kijken, maar als je geen haast hebt, ga dan gerust je gang. Ik beveel de website aan.

 3. Heeft iemand gewinkeld op deze site? Zijn de prijzen correct? Is de gratis verzending echt of niet? Kan iemand antwoorden die hier iets over weet?

 4. Ik kocht iets van deze website en de verzending was gratis zoals gezegd, maar ik moet zeggen dat ik een slechte ervaring heb gehad. Ik kocht een maand geleden een telefoon en ik heb de telefoon of enige informatie over de levering nog niet ontvangen. Ik begrijp dat het uit een ander land moet komen, maar er werd gezegd dat het een stuk sneller zou worden geleverd, dus hoe zit dat?

 5. Blijf kalm. De levering kan tot aan 25 werkdagen duren. Houd er rekening mee dat het gaat om werkdagen, dus de eigenlijke levering kan meer dan een maand duren.

 6. Hoe zit het met de aankoop procedure? Moet je een account aanmaken, of wat?

 7. Ik denk dat, net als bij de meeste online winkels, u zich moet registreren.

 8. Hoe zit het met de prijzen? Is het waard om zo lang te wachten? Ik wil een tablet-computer kopen en Gearbest zegt dat ze 1 verkopen voor ongeveer 900 zł. De normale goedkoopste prijs die ik in mijn lokale winkels heb gevonden is 1200 zł, dus ik vraag me af wat te doen. Weet je zeker dat de apparatuur goed is? Wat als het kapot gaat? Kan een dergelijke aankoop worden geretourneerd? Hoe zit het met de klachten? Ik weet niet of de 300 zł verschil de moeite waard is. Wat gebeurt als het item beschadigd wordt geleverd? Het zal waarschijnlijk een lange tijd duren om het product terug te keren of mijn geld terug te krijgen. Heeft iemand het meegemaakt dat zij een beschadigd item via deze website hebben gekocht en ontvangen?

 9. Ik heb in deze situatie gezeten en het proces was slechts een beetje lastiger dan wanneer ik het item zou retourneren naar mijn plaatselijke winkel. In mijn ervaring, is de website aankoop garantie hetzelfde en de hoeveelheid tijd die nodig was om te een vervangend artikel te ontvangen was ongeveer hetzelfde als de tijd die het zou hebben gekocht om het item te vervangen via mijn plaatselijke winkel. Ik hoefde slechts twee weken te wachten. Maar het is aan jou, voor mij is 300 zł is een groot verschil, maar voor jou is het misschien een klein beetje, dus het ligt echt aan jou.

 10. Zijn er geen kortingsbonnen voor deze website? Je weet hoe het is. Ik ben altijd op zoek naar iets wat een beetje goedkoper is. Weet iemand hier iets over? 😛

 11. Is er geen probleem bij het betalen van douanerechten? Ik heb ooit een domme tas gekocht in China en ik werd gestopt bij de douane. Gelukkig heb ik niet extra hoeven te betalen, maar ik denk dat dit bedrijf niet echt winstgevend is. Wat denk jij ervan? Weet iemand over deze situatie?

 12. Waar kan ik meer lezen over de adviezen en de reviews van de mensen die deze website hebben gebruikt? Is er een forum ergens die het onderwerp verder bespreekt?

 13. Ik zie dat ze producten verkopen van Xiaomi. Ik weet dat ze in onze markt niet zo populair zijn, maar blijkbaar zijn ze erg goed.

 14. Heren? 🙂 Is dit een website alleen voor mannen? Ik wil ook weten hoe lang het duurt voor items daadwerkelijk worden verzonden? Kan iemand wat advies geven over de duur van twee weken?

 15. Ik ben geneigd om een ​​miniatuur 3D-printer te kopen (mijn dochter wordt er moe van dat ik er steeds naar blijf kijken op het internet) Ik zag een aantal op Gearbest voor een aantal echt interessante prijzen. Mijn vraag is, is het de moeite waard om het via deze website te kopen Kan iemand mij hier meer over vertellen? Ik vraag het maar, want ik word hier helemaal gek van. Kan iemand mij helpen?

 16. Wat denk je over het aanschaffen van een laptop via een dergelijke dienst? Is het veilig? De prijzen zijn interessant, maar ik ben een beetje bang over het importeren van dure items vanuit god weet waar…

 17. Bestelde een auto cam prijs was goed en het werd binnen 13 dagen geleverd
  Denk als de douane je onderschept je gewoon invoerrechten zal moeten betalen.

  Maar je kan ook via de eu bestellen ipv China dus dat maar gedaan

  Bij aankomst bleek de cam defect en heb ik contact opgenomen moest een foto maken en daarna een filmpje van een defecte cam…..

  Daarna kreeg ik diverse optie die mij allemaal veel geld kosten meer dan de van van 70 euro!

  En ik heb gewoon een defect product ontvangen dus als je garantie op een product wil betaal je ook die extreme verzendkosten.

  De enige optie was weer een bedrag van 33euro te betalen aan administratie kosten om hopelijk nu wel een goed product te krijgen.

  Eens naar nooit meer

 18. lazer graveer mach.gekocht.Prijs was redelijk. Bij levering bleek er geen laser in het pakket te zitten.Gemaild en ticket aangemaakt.Ben nu 28 mailtjes verder en tot nu toe moet ik steeds betalen als ze me een lazer sturen.De goedkoopste prijs is 50 euro bijbetalen alleen ik begrijp niet waarom ik nog een keer moet betalen voor iets wat al is betaald en niet ontvangen.Heb aangeboden om een bedrag van 85 euro op mijn paypal account te storten zodat ik zelf wel een 2500mw lazer bestel.Nee ze willen wel punten en hun GB wallet gebruiken.Ik ga nu via paypal mijn geld terug vragen.

 19. Had een tijdje geleden een probleem dat ik maar de helft van een bestelling gehad had. Maar had binnen 3 dagen een volledige refund gehad na contact te hebben met de Facebook pagina “GearBest Nederland klantenservice”. Aan mij hebben ze dus weer een tevreden klant, goed dat ze zo hun best doen om ook ons Nederlanders te helpen.

 20. bestelling doen dan na 1 maand nog niet contact opgenomen en wegens allerlei reden was het net verstuurd.
  Na nog eens een maand later nog steeds niets weer belofte het is onderweg .
  Nu reeds in de 3de maand en nog niets dus ik doe een claim via Paypal .
  Na nog eens een maand wachten op oordeel van Paypal krijg ik niets terug omdat gearbest een verzendingsnummer heeft ja oké en waar is dan mijn bestelling !!

  Dus conclusie Totaal 4 maanden wachten op niets en geld kwijt . En dit is voor mij niet de eerste keer als ik iets uit china koop ;

  DUS WAARSCHUWING KOOP NOOIT EN IK ZEG NOOIT IETS BIJ GEARBEST EN WAT PAYPAL BETREFT VOLGENS MIJ ZIJN ZE IN BUSINESS MET GEARBEST DUS ALS KLANT TREK JE AAN HET KORSTE EIND UITERAARD .

  ps: en het ging hier dan nog maar over een bedragje van 11 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *