Op reis met viagogo!

U heeft zin om ergens naartoe te gaan maar u zou niet weten waar naartoe. Wat dan? In deze situatie is het handig om een zoekmachine te gebruiken voor sport en culturele evenementen, die u gemakkelijk en snel helpt om iets interessants te vinden en tegen een goede prijs.

Reis met viagogo.com

Viagogo is een voorbeeld van een website die zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. Wanneer u de website bezoekt beveelt de website evenementen aan in binnen vier categorieën:

 • Concertkaarten;
 • Sportkaarten,
 • Theaterkaarten,
 • en Festivalkaarten.

Het is nuttig voor mensen die een specifiek feest willen vinden die ze graag willen bezoeken. Na het bezoeken van de categorieën, heeft u de mogelijkheid om uw zoekmogelijkheden te specificeren. Concerten zijn onderverdeeld in muziekgenres; sportevenementen in disciplines; theatervoorstellingen onder type voorstellingen en festivals in land waarin ze zijn georganiseerd. Dankzij deze structuur kan u eenvoudig een evenement vinden dat voor u interessant is.

Er zijn ook andere methoden om naar evenementen te zoeken:

 • Als u opzoek bent naar iets in uw eigen buurt of een specifieke stad, dan kan u de naam van de stad invoeren in de zoekbalk op de hoofdpagina. Dit is een goede oplossing voor mensen die nog geen keus hebben kunnen maken, maar toch de deur uit willen gaan.
 • Er is een derde mogelijkheid om op zoek te gaan naar populaire evenementen. Als het niet uitmaakt waar een evenement wordt gehouden, dan is het handig om te kijken welke de website aanbeveelt. In dit overzicht zal u evenementen vinden die populair zijn en goed worden gewaardeerd. Dit zijn culturele suggesties van over de hele wereld. Evenementen die in de media verschijnen. Het is een optie voor mensen die graag deel willen uitmaken van iets belangrijks.

Tickets bestellen – Een kind kan de was doen

Als u een evenement heeft gevonden wat u interessant vindt, dan hoeft u enkel een ticket te bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk? Zoals al is aangegeven, is de website intuïtief en dat is waarom het kopen van tickets niet voor problemen zal zorgen. U kiest het evenement wat u interessant vindt en de datum en plaats. Het is hetzelfde als een kaart bestellen voor de bioscoop of theater. Wat betreft de prijzen loont het om snel te handelen. Hoe vroeger het is, hoe lager de lager prijzen zullen zijn. De dagelijkse prijzen kunnen sterk stijgen. Het is ook goed om te onthouden dat de meest prestigieuze evenement snel uitkocht raken en u haast moet maken als u een goede plek wilt hebben voor een redelijke prijs.

Hoe zit het met betalen?

Ook betalingen op viagogo.com kunnen zeer eenvoudig worden gedaan. De meest eenvoudige manier van betalen is via PayPal of via bankpas. Na het doen van de betaling zal u de ticket meteen ontvangen nadat de betaling verwerkt of een week voordat het evenement wordt gehouden. Sommige organisatoren bieden niet mogelijkheid aan om eerder de kaarten te verkrijgen.

U kan niet alleen kaarten kopen maar ook verkopen!

Viagogo.com biedt de interessante mogelijkheid aan om u in de gelegenheid te stellen uw kaart te verkopen die u eerder heeft gekocht. Admins blijven buiten de prijsbepaling en de mogelijkheid om het verkopen is kostenvrij. Dit is een interessante mogelijkheid voor mensen die wegens omstandigheden niet kunnen deelnemen aan een bepaald evenement.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Opmerkingen:

 1. Toffe website en heel handig ook. Je hoeft niet bij duizenden websites opzoek te gaan naar concerten. Alles is op een plek. : )

 2. Mee eens. Ik koop altijd match tickets en ik heb nooit problemen gehad.

 3. Weet iemand of Phantom of the Opera ergens in Nederland wordt gehouden? Ik vind die show helemaal het einde en ik zou het zo graag nog een keer willen zien.

 4. Blijven de prijzen zo? Gaan ze echt duurder worden met de dag?

 5. Ja, de tickets voor de belangrijke evenementen worden met de dag duurder. Mensen die er graag bij willen zijn, zullen bereid zijn om veel te betalen 😛

 6. Ik vind dit top. Ik ga het gebruiken om concert tickets te vinden ;D

 7. Dat hangt af van de tickets. Gewoonlijk zijn het e-tickets, je krijgt een e-mail met een pdf bestand, maar er zijn evenementen waar normale tickets met de post worden verzonden. 😉

 8. Wat ik het meest prettig vind, is de mogelijkheid om mijn tickets te verkopen. Mijn vriendin heeft soms een gek idee waarmee ze mij verrast en dan koopt ze concertkaarten en dan blijkt dat ik niet kan gaan. Nu kan ik ze gewoon verkopen. We hebben al een paar keer geld verloren, maar hier kunnen wij ze gewoon weer verkopen 😛

 9. Morgen ticket voor Ajax gekocht … krijg de sticker pas 4 uur voor de wedstrijd. Kan dat niet eerder ? En heb dit niet eerder gezegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *